Modni nakit

 

Današnji modni nakit narekujejo modne smernice velikih modnih in draguljarskih hiš. Izbira pa je pomembna predvsem od vsakega posameznika, od njegovega osebnega stila, načina življenja in modnega sloga. Vsak človek ima svoje merilo kaj je zanj modno in moderno. Večina trgovin z nakitom in zlatarn ima v svoji ponudbi poleg klasičnega tudi modni nakit.

Med to po navadi štejemo bolj ekstravagantne kose nakita, sestavljenega iz različnih materialov, v kombinaciji z raznimi kamni. Popularen postaja tudi nakit iz naravnih materialov- recimo lesa. Tudi doma izdelan nakit iz perlic ali fimo mase, je lahko zelo lep in moden in predstavlja popestritev na videzu posameznika.


Modne ogrlice Modni dodatek Modni obeski Modni prstani


S primerno izbiro uhanov, ogrlice, zapestnice ali ure je naš stil lahko edinstven, prepoznaven in vsak dan drugačen, zato je modni nakit nepogrešljiv dodatek za popestritev našega osebnega stila in daje samo tisto potrebno piko na i celoti. Tudi na zelo enostavnih oblačilih lahko z modnim nakitom ustvarimo enkratne modne kombinacije in tako lahko na novo zaživijo tudi malce starejši kosi oblačil.

Za pravilno izbiro je pomembno, da pravilno ocenimo svoj slog, da z izbranim nakitom ne zanemarimo svojega jaza, da ostanemo zvesti sami sebi, ne glede na to, kakšen modni nakit je trenutno popularen.

Kategorije